EMT esitles iPhone 5 pähe vanemat mudelit

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple'i must iPhone 5 ja valge iPhone 4s.
Apple'i must iPhone 5 ja valge iPhone 4s. Foto: Reuters/ScanPix

Kolmapäeval eksponeeriti Keila Selveri EMT esinduses Apple'i iPhone 4s'i iPhone 5 pähe. Tarbijakaitseamet tegi EMT'le juhtunu kohta järelpärimise.

EMT avalike suhete juht Kaja Sepp ütles, et iPhone 4s ei olnud müügiletis, vaid demonstratsioonlaual, mille juures oli klienditeenidaja eksimuse tõttu kiri iPhone 5 andmetega.

«Demolaud on laud, millel inimesed saavad telefoni katsetada ja proovida. Kahjuks pani teenindaja hommikul iPhone 5 alusele kiirustades välja iPhone 4s'i,» tõdes Sepp.

Telefon sai vahetatud kohe, kui selle kohta märkus tehti. «Kahetseme väga, et inimlikust hooletusest selline viga juhtus ja demolaual oli välja pandud vale telefon,» tõdes Sepp.

Kuna tarbijakaitseameti avalike suhete osakonna juhataja Hanna Turetski-Toomiku sõnul peab toote väljapanek ja info kokku langema, siis tegi tarbijakaitseamet EMT'le ametliku arupärimise juhtunu kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles