Prismast kaob Säästukaart

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma loobub Säästukaardist. Pildil Säästukaardi reklaam.
Prisma loobub Säästukaardist. Pildil Säästukaardi reklaam. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees
Prisma ja Eesti Tarbijate Keskühistu (ETK) teatasid, et on otsustanud lõpetada koostöö ja seetõttu ei saa alates esimesest maist Prisma kauplustes enam Säästukaardiga boonuseid koguda.

«Seoses Prisma aktiivse laienemisega kasvab konkurents ning seetõttu loobutakse ühisest kliendikaardist. Säästukaart kuulub ETK-le,» kirjutas Prisma oma veebilehel.

Esimesel poolaastal kogutud boonused Prisma klientidel saamata ei jää ja need laekuvad kaardiomanike kontodele tavapäraselt ajavahemikul 10.-20. juunini.

Säästukaardi boonuste asemel lubab firma pakkuda soodsat kaubavalikut, uut kaarti tulemas pole.

Soomlastele suunatud boonuskaart S-Etukortti jääb Prisma kauplustes kehtima, kuna see on kontsernile kuuluv kaart, Säästukaart Prismale ei kuulu, lisas firma kommunikatsioonijuht Kadri Lainas.  

Säästukaardiga saab boonuseid endiselt koguda ETK kauplustes ja teiste partnerite juures nagu Apotheka, Edelaraudtee, Salva Kindlustus ja Tallinna Optika.

Säästukaardi omanikke on Eestis kokku ligikaudu 400 000 ja möödunud jõulude eel maksid kaupmehed boonusummadena klientidele välja kokku 78,5 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles