Elektriraudtee rongides WiFi ei toimi

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisirong.
Reisirong. Foto: Toomas Huik / Postimees

Elektriraudtee teatas kaebusega kliendile, et praegustesse rongidesse pole otstarbekas enne uute rongide saabumist uusi WiFi seadmeid osta. Sellegipoolest ripuvad vaguniustel sildid, nagu saaks seal tasuta internetis käia.

Elektrirongiga iga päev Keilast Tallinna reisiv naine saatis Elektriraudteele kirja, kui juba mitmendat kuud rongis WiFi-ühendus puudus. «Varem ma ütlesin piletimüüjale, kui WiFi ei tahtnud eriti töötada ja siis ta tegi ruuterile restardi ning kõik taas toimis. Nüüd ei ole ma juba kuude kaupa üldse internetti saanud,» rääkis ta.

Tema kirjale vastas Elektriraudtee infospetsialist Raili Maarja Mänd: «Kahjuks on seadmed juba füüsiliselt vananenud ja hetkel pole otstarbekas neid asendada. Uute rongide saabudes on juba uued seadmed olemas ja seetõttu praegune investeering seadmetesse ei tasuks end ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles