Tallinna messil tutvustatakse meedikutele välismaal töötamise võimalusi

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meedikud.
Meedikud. Foto: Liis Treimann / Postimees

Järgmisel reedel toimub Tallinnas 12. Euroopa suurim meditsiinivaldkonna professionaalidele suunatud töömess MedPharm Careers, kus tutvustatakse välismaal töötamise võimalusi.

Messil on sadu tööpakkumisi üle Euroopa nii arstidele, õdedele, hambaarstidele ja teistele tervishoiuspetsialistidele ning meditsiinitudengitele.

Pika staažiga meditsiinitöötajatel ning ka tudengitel on töömessil võimalus leida uusi väljakutseid ning osaleda tasuta seminaridel ja töötubades, mis puudutavad töö leidmist ja meditsiinivaldkonna inglise keele kursusi. Tallinnas toimuvad messi raames tasuta loengud teemadel «Kuidas õppida edukalt meditsiinilist inglise keelt» ning «Praegused töötamis- ja väljaõppevõimalused arstidele Euroopas».

Lisaks sellele on korraldajate sõnul messil võimalik tööpakkujatelt uurida, millised on töötasu ja -tingimused erinevatel meditsiinivaldkonna töötajatel näiteks Suurbritannias, Saksamaal või Iirimaal ning valida selle põhjal sobiv sihtkoht, kus oma erialaste kogemuste pagasit täiendada.

Soovi korral saab pidada karjääri kujundamise teemal nõu värbamisspetsialistiga. Samuti võib üritusel kuulda teiste tervishoiutöötajate kogemusi välisriikides töötamise kohta.

Üritusel on kõigil soovijatel võimalik luua endale tasuta video CV. Video CV võimaldab ametikohale kandideerijatel esitleda oma haridusteed, erialast kogemust, karjääriplaane ja keeleoskust, mis messi korraldajate sõnul tõstavad soovitava töökoha saamise võimalust enam kui 12 protsenti.

Kõik töömessil osalejad saavad meenena kaasa ajakirja MedPharm Careers Magazine, mis annab ülevaate mainekatest värbamisettevõtetest ja meditsiiniasutustest, kes otsivad endale tööjõudu, ning käsitleb ka teisi tööjõuvärbamisega seotud teemasid.

MedPharm Careers on Euroopa suurim meditsiinialane töömess,  mida viiakse läbi kaks korda aastas alates 2007. aastast. Sel sügisel leiab mess aset 21 Euroopa riigis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles