Koolivaheaeg ummistab lennujaama parklad

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Tallinna lennujaamale
Vaade Tallinna lennujaamale Foto: LAURA OKS/PM/SCANPIX

Koolivaheaja reisiaktiivsus tõestab, et tänavuseks sügiseks on masu koos järellainetustega tarbijate jaoks lõplikult läbi saanud, väidab Tallinna lennujaama esindaja.

«Teisisõnu: inimesed saavad ja julgevad jälle reisida - ka lõbu, mitte ainult vajaduse pärast,» sõnas lennujaama pressiesindaja Lauri Linnamäe. Kui mullu varjutas tarbijate ebakindlus veel reisikorraldajate äri, siis tänavuseks sügisvaheajaks nõudsid kliendid juba rohkem reise, kui korraldajad pakkuda suutsid.

Tallinna Lennujaamast väljub juba sel nädalavahetusel, alates reede hilisõhtust kümme tšarterlendu populaarsetesse kuurortpiirkondadesse. Lennujaamale toob see nädalavahetus suure töökoormuse, kuid sügisvaheaja omapära tõttu ka parkimisprobleemid. «Puhkusereisijaid on tervel algaval nädalal väga palju, ja lõviosa nendest on lastega pered, kes eelistavad tulla lennujaama oma autoga. Ehk on enam kui tõenäoline, et terve nädala jooksul võivad lennujaama parklad olla pilgeni täis ja tõesti ühtki vaba kohta ei leidugi,» selgitas Linnamäe.

«Kuna meie parklad tõenäoliselt saavad täis, siis me soovitame reisile saabuda kas takso või bussiga või lasta ennast lihtsalt terminali ära tuua, sest enne reisi hakata järsku kusagilt Ülemiste kandist parkimiskohta otsima on üks igavene mure,» lisas Linnamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles