Süüria kodusõda segab Eurospordi signaali

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süüria opositsionäär relvastusega, mis on võetud ära president Bashar al-Assadi toetavatelt väeüksustelt.
Süüria opositsionäär relvastusega, mis on võetud ära president Bashar al-Assadi toetavatelt väeüksustelt. Foto: SCANPIX

Starmani andmetel lähevad spordikanalid Eurosport ja Eurosport 2 üle varusatelliidile, kuna kodusõtta sattunud Süüriast segatakse põhisatelliidi signaali.

Starmani tehnikadirektori Hanno Liiva sõnul teatas Europort neile, et Süüriast segatakse Eutelsati transpondrite signaali. «Kuna probleem ei pruugi lähiajal laheneda, paluti televisiooniteenuse osutajatel hakata ajutise lahendusena Europordi kanalite signaali vastu võtma teistelt satelliitidelt,» selgitas Liiva. «Ilmselt peitub signaali segamise põhjus Süürias puhkenud kodusõjas. Samas pole täpsemalt teada, milline konflikti osapool satelliitside segamise nõuks on võtnud ja mis on selle tegevuse eesmärk.»

Starman on juba osaliselt läinud üle Eurospordi kanalite vastuvõtule varusatelliidilt. Spordihuvilistest televaatajaid see muutus ei mõjuta, kuna Eurospordi kanalite edastamine Starmani võrgus jätkub nagu seni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles