Autode pritsitud vesi tungib vanahärrale tuppa

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Aav kaitseb oma maja kiledega.
Johannes Aav kaitseb oma maja kiledega. Foto: Sander Ilvest/Saarte Hääl

Kuressaares elav 92-aastane Johannes Aav on hädas vihmaveega, mis läbi aknaraamide tuppa imbub.

Saarte Hääle poole pöördus 92 aasta vanune Kuressaare Pika tänava elanik Johannes Aav, kes kaitseks porilombist pritsiva vihmavee vastu on oma maja tee poolt kilega katnud.

Mees ise viskas nalja, et kui inimesed temalt küsivad, mis kile taga peidus on, siis tema vastab, et vanad patud. Tegelikult on probleem aga tõsine, sest kui vihma sajab, tekib maja ette üüratu lomp, millest läbi sõites pritsivad autod vett vastu maja seina ja see imbub läbi aknaraamide tuppa.

Aava väitel läks asi hulluks kas viis või kuus aastat tagasi, kui tänava alla pandi elektrikaabel ja kaeti uue asfaldikihiga. Vanalinna kooli juurde rajati küll ärajooksukaev, kuid Aava maja juurde jäeti kaev tegemata ning nüüd koguneb sajuvesi ka kooli õuest Pikale tänavale. Kokku on lombist pritsiva veega hädas kolm maja.

Johannes Aava sõnul on paneelid ligemärjad ning ilmselt pehkib majasein palkide vahele jääva vee tõttu lihtsalt ära. Mees kurtis, et abi ei saanud ta ka Kuressaare Elamute Hooldusest. «Sealt öeldi, et see on linna asi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles