Post24 pakiautomaadid jõuavad väikelinnadesse

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Post24 pakiautomaat
Post24 pakiautomaat Foto: Eesti Post

Post24 pakiautomaadid avatakse Jõgeval, Põlvas, Türil, Sakus, Sauel, Sillamäel, Tõrvas, Märjamaal, Keilas, Elvas, Kärdlas ja Põltsamaal.

5. novembrist töötavad ööpäev läbi avatud pakiautomaadid seega 26 linnas üle Eesti. Kokku on automaate 50, mis tagab Eesti Posti sõnul üle-eestilise katvuse. Peamiselt kasutatakse pakiautomaate e-poodidest ja postimüügikataloogidest kaupade tellimiseks.

«Nii meie era- kui ka ärikliendid on eestimaise Post24 pakiautomaatide teenuse väga hästi vastu võtnud,» kommenteeris laienemist Eesti Posti logistikadivisjoni juht Ansi Arumeel. «Pakke saadetakse Eestis palju ning väiksemates linnades elavad inimesed on samuti avaldanud soovi mugava kellaajast sõltumatu teenuse järgi.»

Mugavaks teeb paki kättesaamise see, et saadetisele järgi saab minna endale sobivaimal ajal - pakiautomaati saab kasutada 24 tundi ööpäevas ning asukohad valitakse lähtuvalt sellest, et neile oleks hea ligi pääseda. Pakiautomaadid on turvalised ja varustatud valveseadmetega ning paki vastuvõtmiseks kulub kõigest 15 sekundit. Paki teekond on veebist jälgitav.

«Meie eesmärk on klientide elu teha võimalikult lihtsaks. Lähtudes vajadusest otsustasime paigaldada pakiautomaadid ka väiksema asustusega kohtadesse,» lisas Arumeel.

Post24 võrgustik laieneb lisaks Eestile ka Lätis ja Leedus. Leedus avati tänavu 35 pakiautomaati, oktoobri lõpust on Lätis töös 29 automaati. Aasta lõpuks saab pakke saata ja vastu võtta kõigi kolme Balti riigi vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles