Tallinna-Tartu ekspressbussis saab nüüd endale ise istekoha valida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebe täistunniekspressis saab nüüd istekohti valida.
Sebe täistunniekspressis saab nüüd istekohti valida. Foto: Kristjan Teedema

Alates kolmapäevast on Tallinna-Tartu liinidel sõitvatesse täistunniekspressi bussidesse võimalik osta interneti eelmüügist kindla istekohaga pilet.

Sebe pakub Eesti bussiliikluses esimest korda reisijale võimalust valida endale bussis meelepärane istekoht. Istekoha valimiseks tuleb pilet soetada interneti müügikeskkonnast www.tpilet.ee.

«Usutavasti kasutavad lennureisijatele tuttavat istekoha valimise võimalust näiteks peredega või sõprade-töökaaslastega reisivad inimesed,» sõnas Sebe turundusjuht Marel Kallas.

Kallase sõnul pakub piletimüügikeskkond istekoha valimist igale internetist piletit ostvale inimesele, kes soovib alustada reisi Tallinna või Tartu bussijaamast. Ostukeskkonnal kujutatud bussiplaanil saab soovi korral valida nii enda ja oma reisiseltskonna poolt soovitud istekohad või siis jääda automaatselt pakutava istekoha juurde.

Muudetud on ka istekohtade numeratsiooni ning paaritu number jääb alati akna alla ja paaris number vahekäigu poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles