Ettevõtja: iga kundet tuleb kummardada

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peipsi rand.
Peipsi rand. Foto: Sille Annuk
Ida-Virumaal Peipsi ääres asuva hosteli Villa Marika omaniku Taavi Vogti sõnul on iga klient, kes sel hooajal uksest sisse astub, hinnas.

«Praegu on ikka majandusseis selline, et halduskulud tuleb rihmaga kokku tõmmata ja iga kundet kummardada. Eks ta selline omas mahlas tiksumine ole,» tunnistas Vogt ajalehele Põhjarannik.

Samas ei poolda ta klientide meelitamiseks ulatuslikku hindade langetamist. «Saan aru, et on majanduslangus ja hindades tuleb teha korrektuure, aga kõigel on mingisugune piir, millest allapoole ei lähe keegi.»

Lisaks eestimaalastele ootab Vogt oma majutuskohta rohkem idapiiri tagant pärit kliente. «Venelasi võiks tegelikult rohkem olla,» sõnas ta. «Eelmisel suvel käisid mitmed turismifirmad meie tingimusi vaatamas ja arvan, et ühel hetkel hakkab sealt rohkem puhkajaid tulema. Ega Venemaalgi lihtne ole ja arvan, et alternatiivina lepib venelane praegu ka odavama teenusega. Oleks ainult suve!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles