Kaubanduskeskused korraldavad täna üle-eestilise ostuöö

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostuöö Ülemiste keskuses.
Ostuöö Ülemiste keskuses. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Mitmete Eesti linnade kaubanduskeskustes toimub täna ostuöö, mis tähendab, et keskused on lahti kauem ja leidub rohkem sooduspakkumisi. Poed väidavad, et ostuööde kokkulangemine ühele kuupäevale on puhas juhus.

Näiteks toimub ostuöö Ülemiste keskuses kella 21 kuni 24-ni. Samal ajal korraldab Viru keskus ostureede, mis tähendab, et poed on lahti tund aega kauem, kella 22-ni.

Ostuöö toimub näiteks ka Rakveres Põhjakeskuses, Pärnus Port Arturis. Narvas asuv Astri keskus nimetab oma ostuööd hoopis imede ööks.

Ülemiste keskuse turundusjuht Kristina Antšak ütles, et ostuööde kokkulangemine ühele kuupäevale ei ole taotuslik, vaid juhuslik. See sõltub allahindluskampaaniate toimumisest poodides ning hooajakollektsioonide vahetumisest.

«Ostuöö on meie Moens kampaania üks osa. Kampaania sisu on pakkuda klientidele meelelahutuslikku ja meeldivat ostuelamust,» rääkis Antšak, kelle sõnul on osad hinnad ostuöö raames väga soodsad, kuid kaupmehed teevad hinnapakkumisi vastavalt oma võimalustele. Samuti on ostuööl esinejad ja korraldatakse viktoriine.

Miks peab poodlema öösel?

Miks peab poodlema aga uneajast? Antšak tõi välja, et homne päev on puhkepäev, mistõttu on hilisõhtune poodlemine võimalik. «Inimesed peale tööd või töö ajal väga poodi ei jõua, aga nüüd on võimalik enda jaoks rohkem aega võtta, et häälestada end teisele lainele,» kommenteeris Antšak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles