Starman põhjendab telepaketi hinnatõusu elektri ja kütuse kallinemisega

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starman on üks ettevõte, mis võib tänavu omanikku vahetada.
Starman on üks ettevõte, mis võib tänavu omanikku vahetada. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Starman tõstab alates uuest aastast Kodu Zuum paketi hinda, põhjendades seda elektri- ja kütusehinna tõusuga.

«Sain Starmanilt novembrikuu arve ja selle all oli märkus - kuna telekanalid nõuavad järjest rohkem raha, tõstab Starman Kodu Zuum paketi hinda alates 1.01.2013  1 euro võrra, s.o. 8.99ni.  Kas see on õigustatud?» rääkis  Vaike Arro Raplast. Naise sõnul on ta uudistega kursis ning teab, et kunagi olid küll jutuks mingid summad, mida telekanalid tahavad. «Aga see ju vaibus,» imestas ta.

«Hinnatõusu põhjuseks on lisaks telekanalite poolt iga-aastaselt tõstetavatele edastustasudele ka elektri ja kütuse hinnatõus,» selgitas Starmani turundus- ja kommunikatsioonijuht Timo Hartikainen. Ta tõi näite, et elekter on viimase kahe aastaga kallinenud 19,8 protsenti. «Korduvalt on tõstetud nii võrgutasusid, elektrienergia hindu kui ka elektri tarbimisega kaasnevaid riigimakse,» loetles Hartikainen.

Turundusjuhi sõnul on kütuse hinnatõus statistikaameti andmetel olnud isegi suurem – 22,2  protsenti. «Hinnatõus on seega seotud teenuse osutamiseks tehtavate kulude tõusuga,» rõhutas Starmani esindaja.

«Siinkohal ka üks lihtne võrdlus – Starmani teenused on viimase 2 aasta jooksul tõusnud 6,6 protsenti, aga tarbijahinnaindeks statistikaameti andmetel samal perioodil 8,7 protsenti,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles