Lugeja küsib: mida teha sodikäppadest naabritega?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühe Lasnamäe maja rahvas on hädas naabriga, kes oma konid rõdult alla loobib.
Ühe Lasnamäe maja rahvas on hädas naabriga, kes oma konid rõdult alla loobib. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

«Äkki oskate öelda, kes ja kuidas saaks ametlikult korrale kutsuda naabri, kes viskab konisid rõdult alla parkimisplatsi kaldteele ning inimest, kes ei viitsi visata prügikoti konteinerisse, vaid paneb terve suure kilekoti prügi prügiämbrisse, mis on mõeldud pisiprügi jaoks,» küsib lugeja Lasnamäelt.

Vastab munitsipaalpolitsei pressiesindaja Meeli Hunt.

Prügi valesti ladestamine või akendest-rõdudelt välja loopimise juhtumid tuleks esimeses lahenduses püüda lahendada rahulikus vormis - kas siis korteriühistu üldkoosolekul arutuse alla võttes, sisekorraeeskirjades sarnase tegevuse keelustamise ja sanktsioonide sisse viimisega põhikirja, et taoline tegevus oleks kõigile üheselt arusaadav ja piisavalt selgitatud.

Tallinna munitsipaalpolitsei amet saab vastutusele võtta isikut, kes risustab Tallinna linna haldusterritooriumi. Sellisel juhul tuleks samuti fikseerida konkreetne rikkumise aeg, selle kordasaatja ja tunnistaja(d).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles