Vabadest kohtadest hoolimata tõsteti reisija bussist maha

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Haapsalust Tallinna sõita soovinud reisijat ei võetud bussi peale, kuigi seal oli mitmeid vabu kohti. Bussifirma vabandab reisija ees.

«23. novembril soovisin sõita bussiga Haapsalust Tallinna, et minna Soome laevale. Olin oma Tallinnas liikumise täpselt planeerinud, iga minut oli arvel,» rääkis pahane reisija Lääne Elule.

Ta läks kell 16.20 väljuma pidanud Haapsalu–Keila–Tallinn bussile. «Väikeses bussis oli silma järgi otsustades vähemalt kümme vaba kohta, sellest hoolimata ütles bussijuht mulle ja veel ühele inimesele: «Pagasikohta ei ole, see on tudengite buss» ja väitis, et kohe tuleb buss, mis sõidab Tallinna kiiremini – «mina sõidan läbi Keila».»

Reisija sõnul jäi ta ootama järgmist bussi, aga selgus, et see väljub hoopis 40 minuti pärast. «40 minuti pärast väljuv buss ei sobinud mulle mitte kuidagi ning ma pidin laskma viia end Tallinna autoga,» oli reisija nördinud.

M.K.Reis-X OÜ regioonijuhi Hardo Tamme sõnul on juhilt võetud juhtunu kohta seletus. Tamme selgitas, et see liin on käigus reedeti ja see on ainus, millega saavad reisijad sõita Haapsalu–Keila suunal.

«Juht oli Tallinna minna tahtnud reisijale soovitanud sõita järgmise bussiga, sest sellel liinil on alati palju sõitjaid – ainuke buss, millega saavad koju sõita kutsekooli õpilased. Võimalik, et juht ei väljendanud ennast korrektselt (nagu ta mõtles) ja reisija ei mõistnud juhti,» pakkus ta. Tamme sõnul vabandavad nad ebameeldivuste pärast. «Loodame, et sellised asjad ei kordu,» lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles