Üle 300 000 euro võitnud lotomängija viivitab võidu vormistamisega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo loto pilet.
Bingo loto pilet. Foto: Marianna Loorents/Õhtuleht

Oktoobri keskel Tallinnast ostetud Bingo loto piletiga üle 300 000 euro võitnud lotomängija pole poolteise kuu jooksul oma suurvõitu vormistama tulnud.

Eesti Loto andmetel osteti 316 657 eurot võitnud lotopilet 17. oktoobril Nunne tänaval asuvast R-Kioskist. Eesti Loto palub kõigil, kes sellel ajal Nunne tänavalt lotopileteid ostsid, neid kindlasti kontrollida. «Võidu vormistamiseks on aega järgmise aasta 15. jaanuarini,» märkis lotoettevõte.

Tänavu augusti alguses Haapsalust üle 155 000 euro võitnud lotopileti ostnud mängija kaotas õiguse suurvõidule novembris, kuna ta ei tulnud ettenähtud aja jooksul suurvõitu Eesti Loto kontorisse vormistama.

Eesti Loto turundusjuhi Kristi Liiguse sõnul on vastavalt lotomängu reeglitele võitude vormistamiseks aega 90 päeva alates esimesest loosimisele järgnenud päevast, kui aga selle aja jooksul suurvõitja Eesti Loto kontorisse ei ilmu, siis kaotab ta õiguse võidule ja võidusmma kantakse Eesti Loto ärituludesse.

Kuna 155 395-eurose võidu toonud Bingo Loto loosimine toimus 8. augustil, siis hakkas 90-päevane vormistamisaeg jooksma 9. augustist ning seega oli võidu vormistamiseks aega 7. novembrini. «Tegemist on Eesti Loto ajaloo suurima võiduga, mida pole õigeaegselt välja võetud,» kinnitas Liigus BNSile.

Suuvõidu toonud Bingo Loto pilet osteti Haapsalu R-kioskist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles