Uued tooted: kookose-ananassi smuuti ja Taadi verivorst

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Info smuutipudelil.
Info smuutipudelil. Foto: Põltsamaa Felix

Põltsamaal toodetud Pai smuutide sarja lisandus kookose-ananassi smuuti, lihatööstus Atria Eesti pakub  jõuluhooajal Memme, Taadi verivorste.

Uue smuuti koostises on lisaks ananassi- ja kookosemahlale ka banaanipüreed ning õuna- ja laimimahla, teatas Põltsamaa Felix. Sarnaselt teistele Pai smuutidele on uue smuuti mahlasisaldus 100% ja sellesse ei ole lisatud suhkrut.

Atria Eesti pakub jõuluvalikus 13 erinevat ahjupraadi, nende hulgas on viis uudistoodet. Seakaelakarbonaadist liharullide valiku uudiseks on Maks & Mooritsa suitsusingiga sealiharullid. Uudistootena pakutakse ka  seavälisfilee lõike ja tšillised seavälisfileelõike.

Verivorstidest on uued tooted on Wõro Taadi verivorst, mis on klassikaliselt mahedamaitseline, ja Memme verivorst selgelt tuntava vorstirohuga. Mõlemad vorstid on seasooles ja traditsioonilises suuruses.

Tootevalikusse on lisandunud kaks täiesti  uudset rohke lihasisaldusega eelküpsetatud ahjuvorsti:  Maks & Mooritsa ahjuvorst ja ahjuvorst juustuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles