Solarise jõulukampaania aitab Tallinna lasteaedadele uusi mänguväljakuid rajada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise keskus.
Solarise keskus. Foto: Andres Haabu

Solaris keskus loodab tänasest alanud heategevusliku jõulukampaania abil kogutud raha eest värskendada või välja vahetada kuni viie Tallinna lasteaia mänguväljakud. Heategevuskampaania patrooniks on lauljatar Lenna Kuurmaa ning partneriteks UNICEF, kommivabrik Kalev ja Tallinna haridusamet.

«Mäng teeb elu lõbusaks ja aitab lastel areneda. Just seepärast on ka väga oluline, et lastele mängimiseks loodud keskkond oleks maksimaalselt mõnus ja turvaline,» rõhutas Kuurmaa.

Oma panuse saab teha iga Solarise külaline, ostes keskuse mistahes kauplusest ühe euro eest Kalevi kommivabriku spetsiaalse heategevusšokolaadi. Kogu sel moel kogutud raha suunatakse Tallinna lasteaedade mänguväljakute uuendamisesse. Iga šokolaadiostuga saab klient ka loosikupongi osalemaks Renault Clio loosimises. Kuponge saab koguda ka keskusest vähemalt 10 eurose ostu sooritamisel.

UNICEF Eesti tegevjuhi Toomas Palu hinnangul on paljude lasteaedade mänguväljakud praegu väga armetus olukorras ning oma aja ammu ära elanud. «Solarise algatus teha midagi konkreetset just laste heaks on igati vajalik ja väärib mitte ainult kiitust, vaid ka järgimist. Just nii, ühiselt hoolides, saame me parandada meie laste olukorda ja kindlustada nende turvatunnet,» kommenteeris Palu.

«Ühiste jõududega saab seatud eesmärke alati saavutada kiiremini ja seetõttu teeb iga toetav eraalgatus südame eriliselt soojaks,» kinnitas Tallinna haridusameti alushariduse osakonna juhataja Marika Kallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles