Osades postkontorites tuleb tavapärasest kauem järjekorras oodata

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkontor.
Postkontor. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Jõulupakkide saatmise, elektrilepingute sõlmimise ja Ühiskaartide väljastamise tõttu on osades postkontorites pikemad järjekorrad tekkinud.

Näiteks on pikad järjekorrad viimastel päevadel olnud Tarbija24 lugejate sõnul Mustakivi postkontoris ja Mustamäe kandekeskuses.

«Eesti Posti jaoks on detsember kõige kiirem kuu,» ütles Eesti Posti pressiesindaja Inge Suder. Väga paljud saadavad näiteks jõulupakke. Lisaks on võimalik postkontoris sõlmida Eesti Energiaga fikseeritud hinnaga elektrilepinguid, kus kliendil on võimalik elektrienergia hinnas leppida kokku kuni kolmeks aastaks.

Üle 65 aastased isikud saavad Tallinna postkontorites Ühiskaardi ja kaardi isikustamise tasuta, mida on tuleval aastal tasuta ühistranspordis sõitmiseks vaja. Alla 65aastased saavad kaarti postkontorist osta.

«Järjekorrad üldjuhul liiguvad kiiresti. Näiteks paljud pakid lähevad väga kiiresti, see on vormistamise küsimus lihtsal. Samas kui keegi tahab pakki välismaale saata ja tal on tekkinud lisaküsimusi, siis võib arga veidi rohkem minna küll,»lisas Suder

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles