Rimi avas Ülemistes talupoe

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talupood Ülemiste Rimis.
Talupood Ülemiste Rimis. Foto: Rimi

Rimi avas Ülemiste hüpermarketis talupoe, kus pakuvad oma toodangut rohkem kui 40 Eesti väiketootjat.

«Paljud tarbijad hindavad talupoodi mugava alternatiivina talust või turult toodete ostmisele ning klientide huvi Rimi talupoodide vastu on kõrge,» rääkis talupoe eestvedaja ja osaühingu Talu Toidab esindaja mahetalunik Margus Lille. Tema kinnitusel toodetakse enamus talupoe valikust  käsitöönduslikult. «Tegemist on hoole ja armastusega valmistatud väikeste partiidega, mis ei jõua kunagi suure kaubanduse riiulitele,» sõnas Lille. Kõige populaarsemateks toodeteks talupoes on Lille sõnul Tallinna külje all Rae vallas Ojametsa-Peetri talus kasvatatud porgandid.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul on kaupluse kliendid esimesed kaks talupoodi Haaberstis ja Mustakivil väga hästi vastu võtnud. «Meile on tähtis pakkuda oma klientidele laia ning tervislikku toiduvalikut, kodumaiste väiketootjate toodangu pakkumine talupoe formaadis loob selleks hea võimaluse,» lisas Lilleoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles