Petturid peibutavad Honda CR-ga

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iga SMSi ei tasu usaldada.
Iga SMSi ei tasu usaldada. Foto: SCANPIX

Saaremaal Pihtla vallas elava mehe rõõm SMS- iga saabunud autovõidu teatest asendus pettumusega, kui selgus, et tegu on petusõnumiga.

Portaali saarlane.ee teatel oli SMSis kirjas: «Palju õnne. Osalesite loosimisel, olete võitnud Honda CR, tulge järele».  Algul oli rõõm suur, kuid abikaasa manitses meest ettevaatlikkusele, sest nad polnud osalenud üheski loosimises ega tarbijamängus.

Pealegi polnud sõnumis ühtegi viidet, kuhu autole järele tulla ning ka number ja riigi suunakood, +128-13238090, olid tundmatud. Samas oli sõnumi tekst piisavalt segane, et meelitada tagasi helistama ja uurima, mida ja kuidas ikkagi võideti ja kuhu saab võidule järele tulla.

Tarbijakaitseametist öeldi, et nemad sel teemal pöördumisi saanud ei ole ning soovitati mitte reageerida tundmatutele sõnumitele, eriti veel siis, kui tarbija ei ole avaldanud soovi loosimistel osaleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles