Elion ja Starman pakuvad nutiTVs praksuva kaminaga jõulukanalit

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elav tuli
Elav tuli Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Tänavu pakuvad pühade ajal nii Elion kui ka Starman nutiTVs praksuva kaminatulega jõulukanalit.

«Kui kaminat kodus ei ole, siis selle kanali abiga saab toas luua mõnusa hubase meeleolu. Lisaks saab kamina praksumise asendada jõulumuusikaga. Selleks tuleb puldil vajutada rohelist nuppu ja valida sobiv heli. Jõulukanal asub nutiTV kanalite loetelu alguses ja kui see ei ole sinna ilmunud, siis aitab puldi nupp «Refresh»,» rääkis Elioni meediasuhete juht Ingrid Piirsalu.

Ka Starmani teatel on nende jõulukanalis kaminatule pildile võimalik taustaks valida kahe heli vahel: praksuv tuli või jõuluraadio. «Lisaks saavad Starmani kliendid põnevalt aega veeta meie videolaenutuse seltsis, kus leidub ka kindlasti just pühade ajaks koostatud spetsiaalne filmivalik,» märkis Starmani kommunikatsioonispetsialist Kristi Reiland.

Elion lisab, et jõulude ajal on täienenud ka nutiTV raadiokanalite valik. Jõuluraadio kanalitelt kostub jõulumuusikat erinevatest žanritest. Vastavalt maitse-eelistustele saab igaüks valida omale sobivaima jõuluraadio. «Raadiotele taustaks saab kuulamisel ekraanile kuvada ka jõuluhõngulise foto,» lisas Piirsalu.

Selleks tuleb pärast meelepärase raadiokanali valimist vajutada puldil kollast nuppu ning ekraanile ilmub valik «muuda tausta». Seal valikus noolega liikudes näeb fotosid, mida saab raadio taustaks kuvada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles