SAS võtab kasutusele mobiilsed pardakaardid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese juulini saavad SASi reisijad katsetada mobiilset pardakaarti. Pildil SASi iseteenindusautomaat.
Esimese juulini saavad SASi reisijad katsetada mobiilset pardakaarti. Pildil SASi iseteenindusautomaat. Foto: SAS
Tänasest esimese juulini saavad SASi lennukitega reisijad Kopenhaagenis, Göteborgis, Helsingis, London Heathrows, Oslos, Stavangeris ja Stockholmis katsetada mobiilset pardakaarti.

Teenust saavad kasutada kõik reisijad, kelle telefon toetab mobiilset internetti (WAP). Kui olete ennast lennule registreerinud SMSi teel või SASi Mobiilportaalis (www.sas.mobi), tuleb kinnitada lennu üksiksjad ning reisijale kuvatakse mobiilne triipkoodiga pardakaart. Mobiilsel pardakaardil on lennu number, istekoht, väljumis- ning maandumisaeg.

Triipkoodi saab kasutada ka pagasi registreerimisel SASi iseteeninduslettides, lisaks turvakontrollis ning SASi ooteruumidesse sisenemiseks.

«Täna kasutab umbes kümme protsenti reisijatest võimalust lennule registreerida SMSi teel. Meie eesmärk aastaks 2010 on, et 80 protsenti reisijatest registreeriksid ennast lennule väljaspool lennujaama mobiiltelefoni vahendusel,» ütles Lars Sandahl Sørensen, SASi kommertsala asepresident.

Sørensen lisas, et pärast prooviperioodi lõppemist ja tulemuste hindamist loodavad nad teenuse aasta lõpuks kõikides lennujaamades kasutusele võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles