Erilised kingid

Esme Kassak
, Hooaeg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Virge Viertek/Hooaeg

Kauni ja südamega valitud kingituse teeb veelgi erilisemaks, kui sellele kaasa panna tükike kinkijat ennast, kirjutab Esme Kassak ajakirjas Hooaeg. Kui ise pole võimalik kinki otsast peale meisterdada, siis kõige lihtsam viis anda kingile oma nägu on see ise pakkida ning lisada pakendile mõni põnev detail.

Pakendi teeb eriliseks, kui sellele kleepida või joonistada peale vahvaid kujundeid, lisada spetsiaalne jõulupitser või kinnitada roseti asemel mõni jõuluehe. Pakendile lisab väärtust, kui sel on oma otstarve ja seda saab kasutada hiljem eraldi kaunistusena või koguni praktilise hoiukarbina.

Jõulusoovi annavad kõige soojemalt edasi oma käega kirjutatud read kas või väikesel kartongitükil. Eriliseks teeb kingi, kui jõulusoov sellesse suisa graveerida. Lasergraveerimisega saab soojad soovid panna pikaks ajaks kestma ka klaasesemetele.

Lehetrükiga kaunistatud lavendlikotist saab kena pakendi. Siidist kinkekotti saab hiljem kasutada näiteks lõhnakoti valmistamiseks, pistes sinna sisse meelepärase maitsetaime. Lehetrüki tegemisel siidkotikesele on kasutatud päris puulehte ja tekstiilivärvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles