Jõukama paiga Säästumarketitest saavad tasahilju Rimid

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saue Säästumarketi ruumides on nüüd Rimi supermarket.
Saue Säästumarketi ruumides on nüüd Rimi supermarket. Foto: Rimi

Täna avati Sauel senise Säästumarketi asemel Rimi supermarket ning poeketi esindaja sõnul pole välistatud, et ka teiste jõukamate paikade odavpoed teevad läbi imagomuutuse.

Rimi pressiesindaja Katrin Batsi sõnul on poekett tänavu kolm Säästumarketiti ümber ehitanud Rimi supermarketiks. Kaks neist asuvad Tallinnas ja kolmas uuenduskuuri läbi teinud pood Sauel. Küsimusele, kas Saue Säästumarket ehitati ringi, kuna seal kandis elab parema ostujõuga elanikkond, vastas poeketi esindaja, et «me selgelt nägime seda».

Ta tõi näite aeg-ajalt Säästumarketites toimunud nö in and out kampaaniatest, kus müüakse tavapärasest pisut kallimat kaupa, mida igaüks endale lubada ei saa ja mida muidu võis leida näiteks Rimi lettidelt. «Kui me oleme näinud, et need kaubad on hästi läinud, siis see annab meile alust arvata, et kui see oleks kogu aeg selline sortiment nagu Rimis, siis tuleks klient sinna veelgi tihedamini,» selgitas Bats. «Selge on see, et ostujõuline klientuur on see, mida me seal näeme ja kui saame pakkuda neile suuremat sortimenti, siis me seda ka teeme,» lisas ta.

Rimi esindaja sõnul näitavad Juhkentali Säästumarketi tulemused, et otsus pood ümber teha õigustas end igati. «Me näeme et klientuur on suurem ja müük on parem,» rääkis Bats. Kui selline muudatus end ühes kohas õigustab, siis miks mitte seda kaaluda ka teises kohas, arvas Rimi esindaja.

Kus ja millal võiksid veel Säästumarketid muutuda Rimideks, ei soostunud ta otsesõnu ütlema. «Meil ei ole kindlasti otsust, et kõik Säästumarketid ehitatakse ümber, aga me ei  välista seda, et kui üks projekt on edukas, siis me kaalume ka sellega edasi minna,» kinnitas ta. Bats lisas, et kui mõnes piirkonnas on potentsiaali, siis miski pole välistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles