Külmaga kasvas hüppeliselt autoabi kasutamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige sagedamini vajatakse abi auto käivitamisel.
Kõige sagedamini vajatakse abi auto käivitamisel. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Detsembrikuus on If Kindlustuse kliendid tellinud tasuta autoabi 178-l korral, enim on abi vajatud sõiduki käivitamisel, avarii puhul ja teele tagasi aitamisel.

Kui siiani oli käivitusabi vajatud keskmiselt paaril korral päevas, siis eile vajati käivitusabi 17-l korral. Autoabi on If Kindlustuse kaskokindlustuse kliendile tasuta.

If Kindlustuse arendusosakonna juhi Andres Mürgi sõnul kasvab tasuta autoabi kasutamine tänu teadlikkuse tõusule ka üleüldiselt, kuid jahedate ilmadega on see eriti populaarne.

«Praeguste krõbedate ilmadega vajatakse enamasti abi autode käivitamisel, kuid vahel on teelt väljasõitnud autosid  vaja ka hangest või kraavist välja tõmmata, kütuse otsa lõppedes kütust viia või teenindusse vedada,» lisas Mürk.

Eelmisel talvel detsembrist märtsini vajati tasuta autoabi 738-l korral. Enim vajati autoabi sõiduki käivitamisel (414 korda) või transportimiseks teenindusse aga samuti ka teelt välja sõitnud autode teele aitamiseks ja avariijärgseks nõustamiseks (80 korda).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles