Piltuudis: viimane Eesti maakond sai Selveri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna avati Rapla Selver.
Täna avati Rapla Selver. Foto: Selver

Alates tänasest on kõigis Eesti maakonnakeskustes Selver. Äsja avatud Rapla Selver on Rappeli Keskuse suurimaks rentnikuks.

Rapla bussijaama kõrval asuva Selveri 1630-ruutmeetrisest müügisaalist leiab 10 000 toodet, millest ligi 8000 moodustavad toidukaup ja joogid. Värske toidukauba seast leiab ka kohaliku maakonna tootjate ja talunike tooteid. Uus kauplus annab tööd 45 kohalikule elanikule.

Rapla Selver on tänavu avatud neljas Selveri kauplus, kolm poodi on avatud detsembrikuus. Lisaks avas Selver sügisel kaks gurmeekauplust ning praeguseks on Selveril üle Eesti kokku 40 kauplust.

«Selveri laienemine jätkub kindlasti veel ka järgmisel aastal. Esimese poena avame märtsis supermarketi Läänemere teel,» ütles Heinver. «Ilmselt on järgmise aasta kauplustest kõige pikemalt oodatud Selverit Peetri alevikku. Selle kaupluse uksed plaanime avada neljandas kvartalis,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles