Rimi poed töötavad täna-homme südaööni

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müüjatel tuleb pühade ajal kaua tööl olla.
Müüjatel tuleb pühade ajal kaua tööl olla. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Täna ja homme on osad Rimid lahti südaööni, see vastu pühade ajal töötatakse lühendatu graafiku alusel. Teised supermarketid on kaua avatud  jõululaupäeval ja vana aasta viimasel päeval.

«Otsustasime pühade eel pikendada mõningate kaupluste lahtiolekuaegasid, et pakkuda neile, kes pole veel jõuluoste teha jõudnud, selleks võimalust enne pühade saabumist,» selgitas  Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja.

Täna ja homme, 21. ja 22. detsembril, on südaööni avatud Haabersti, Norde, Ülemiste, Mustakivi, Sõpruse, Laagri, Tartu Lõunakeskuse, Tartu Rebase, Pärnu Rimi hüpermarket ning Haapsalu ja Kuressaare supermarketid. Narva Rimi hüpermarket on avatud südaööni 22. ja 23. detsembril.  

«Jõululaupäeval ja vana-aasta õhtul sulgeme uksed kell 21.00. Tavapärasest hiljem avame kaupluse 1. jaanuaril, tehes uksed lahti 12.00,» kinnitas Prisma peremarketi kommunikatsioonijuht Kadri Lainas.

Selveri avalike suhete juht Annika Vilu ütles, et Selveris töötavad müüjad lühendatud graafiku alusel, et neil oleks võimalus mõnusalt perega jõuluõhtut veeta ja uut aastat vastu võtta.

See tähendab, et jõuluõhtul on kauplused avatud kella 20-ni ja 31. detsembril sõltuvalt kauplusest, kas 21 või 22-ni. 1. jaanuaril tuleb tööle tulla aga kell 10.

Ülemiste keskus ja Tartus asuv Tasku keskus on 25. detsembril ja 1. jaanuaril suletud. Tallinna kaubamaja on suletud vaid 25. detsembril.

Maxima poed on sõltuvalt asukohast jõululaupäeval ja aasta viimasel päeval avatud kas kella 21 või 22. 1. jaanuaril teeb see poekett oma uksed lahti juba kell 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles