Kaubanduskeskused täituvad jõulukaupade ostjatega

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluehted
Jõuluehted Foto: Andres Teiss

Jõulueelne ostutuhin algab kaubanduskeskustes juba detsembri saabumisega ning kui alguses osteti peamiselt kodukaunistusi, siis nüüd varutakse kraami jõululauale ning kuuse alla.

Pühade eel käib ostukeskustes kibekiire töö, kõige rohkem kinke saavad mõistagi lapsed, näiteks Kaubamaja lastemaailmast ostetakse iga päev umbes 200 kaisukaru, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Veel on tänavu populaarne James Bond: meestele lõhn ning poistele agent 007 auto ja muidugi iga-aastased müügihitid: parfüümid, pesukomplektid, ehted ja kinkekarbid.

«Mida päev edasi, seda rohkem tuleb rahvast kinke ostma, ja kuigi alustatakse igal aastal järjest varem, siis need viimased päevad on traditsiooniliselt kõige-kõige kiiremad,» nentis Kaubamaja turundusdirektor Anne-Liis Ostov.

Jõulumüük algab poodides detsembri alguses, kui mitte varem, aga kõige rohkem ostlejaid ootavad keskused just eesootaval nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles