Kuivastu-Virtsu liini nädalavahetuste graafikut täiendatakse

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muhumaa. Virtsu sadam.
Muhumaa. Virtsu sadam. Foto: Mihkel Maripuu

Väinamere Liinid lisab tänasest kuni 31. märtsini reisijate kiiremaks ja mugavamaks teenindamiseks Kuivastu-Virtsu liini laevagraafikusse iganädalaselt 12 täiendavat väljumist.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treiel lausus, et hõre talvegraafik, kus väljumised kummastki sadamast toimuvad intervalliga 1h 10 min, ei vasta reisijate nõudlusele ning seega on koos majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumiga otsustatud lisada graafikusse iganädalaselt reedeti viis ja pühapäeviti seitse täiendavat reisi.

«Tahame pakkuda reisijatele sujuvamat ja mugavamat teenindust nädalavahetustel, mil nõudlus on tavapärasest suurem. Täiendavad reisid reedeti ja pühapäeviti aitavad hajutada järjekorda tippajalt, tagada kliendisõbraliku teeninduse ning suurendada reisijate kindlustunnet,» rääkis Treiel.

Kuivastu-Virtsu parvlaevagraafiku täiendavad väljumised kuni märtsi lõpuni toimuvad reedeti Kuivastust kell 17.35 ja 18.45 ning pühapäeviti kell 12.55, 14.05, 15.15 ja 16.25. Täiendavad reisid Virtsust toimuvad reedeti 17.00, 18.10 ja 19.20 ning pühapäeviti 13.30, 14.40 ja 15.50.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles