Hõredad lennugraafikud teevad ärireisija elu keeruliseks

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Mihkel Maripuu
Mõnes teises Euroopa pealinnas toimuvale hommikusele kohtumisele jõuab ärimees samal päeval Tallinnast väljuva lennukiga vaid neljal juhul - kui kohtumine toimub Kopenhaagenis, Riias, Stockholmis või Helsingis.

Suurim ajaline lõhe on ärireisijale otselennu puhul Rooma, kuhu väljub Tallinnast vaid üks lend nädalas, esmaspäeval kell 13.05 ehk kui soovitakse töönädala alguse hommikuks kohal olla, kaasneb selle lennuga nädala jagu ööbimisi Itaalia pealinnas, kirjutas Äripäev.

Air Tours Estonia juhatuse esimees Leho Nõlvak ütles, et praegu on hommikul Euroopasse jõuda võimalik vaid Helsingi ja Kopenhaageni kaudu. Tööreisijatel on tema sõnul ikka kindel eelistus, et saaks hommikul kohale ja õhtul tagasi, kuid Tallinnast on aga ainult õhtused otselennud.

«Pole ju mõtet pileti hinnast mõnisada krooni lõigata, et siis ekstra öö eest 1000-2000 krooni juurde maksta,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles