Novatours suurendas reiside tagatisraha kahe miljoni euroni

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novatoursi boks.
Novatoursi boks. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Reisikorraldaja Novatours suurendas eelmisel nädalal turismiseadusest tulenevat tagatissummat  530 000 euro võrra kahe miljoni euroni.

«Ootame suvehooajaks reisijate mahtude jätkuvat kasvu ning vastavalt sellele kasvab ka tagatissumma aegade suurimaks,» teatas Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal. Viimati suurendas Novatours oma tagatisraha mullu mais 1,47 miljoni euroni.

Turismiseadusest tulenevalt on väljapoole Eestit tšarterreise korraldaval turismifirmal kohustus omada majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi juures tagatist. Tagatise eesmärk on reisifirma maksejõuetuse korral garanteerida, et samal ajal välismaal viibivad reisijad saavad puhkuse ajal majutatud ja pääsevad tagasi koju ning kliendid, et on puhkusereisi eest ette tasunud, saavad osutamata teenuste eest raha tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles