Tudengid tunnustasid Sebe aasta ettevõttena

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna bussijaam.
Tallinna bussijaam. Foto: Toomas Huik / Postimees

Eesti Üliõpilaskondade Liit (EÜL) tunnustas ASi Sebe mulluse aasta ettevõtte tiitliga.

EÜL kuulutas läinud aasta tudengielu tegijad ja teod välja eelmisel nädalal, teisipäeval andis EÜLi aseesinaine Jonne Viinamägi Sebe juhatuse esimehele Kuldar Väärsile üle 2012. aasta ettevõtte tiitlit tähistava tunnistuse.

Üliõpilaskondade liidu tunnustuse pälvis alla 26-aastastele reisijatele suunatud Noorte Ekspressi teenus, mis on muutunud tudengite eelistatuimaks liikumisvahendiks Tartu ja Tallinna vahel.

«Igapäevaselt teevad Noorte Ekspressid Tallinna ja Tartu vahel 11 väljumist, suurema nõudlusega reedeti ja pühapäeviti veelgi enam,» lausus Kuldar Väärsi tudengkonna tunnustust vastu võttes. «Noortele pakutava soodsa sõiduvõimaluse nõudlus on aasta-aastalt kasvanud ja noored moodustasid möödunud aastal ligi 40 protsenti kõikidest Sebe reisijatest.»

Viinamägi vahendas aasta ettevõtte tunnistust üle andes tudengkonna tänu soodsa sõidu võimaldamise eest. «Sõit kooli ja kodu vahet on tudengielu lahutamatu osa, mistõttu soodsa ja mugava teenuse võimaldamine on kindlasti tudengite poolt hinnatud.»

Kokku on alla 26-aastastele reisijatele igapäevaselt 50-protsendilist soodustust pakkuvate Noorte Ekspressi väljumisi Tallinna ja Tartu liinil üle 90. Tallinn-Tartu suunal väljuvad soodustusega bussid igapäevaselt ning suurema nõudlusega päevadel – reedeti ja pühapäeviti – ka Narva ja Pärnu suunal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles