Eurojackpotiga võitis 193 950 eurot 8-lapselise pere isa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loto. Illustratiivne foto.
Loto. Illustratiivne foto. Foto: Toomas Huik

4.jaanuaril võideti Eestis Eurojackpoti loosimisel kaks 5+1 mängutasandi võitu, mõlema summaks 193 950 eurot. Mõlemad võitjad on käinud ka võitu vormistamas.

Üks suurvõit läks Lääne-Virumaal elavale mehele, kel kaasaga kahepeale kokku kaheksa last. Võitu käisidki abikaasad koos vormistamas.

«Kõvasti peab võitu tahtma, siis see tulebki. No ja mängima ikka peab ka, sest uks peab võidule ju ikka valla olema,» ütles võitnu abikaasa, kes on ka ise usin lotomängija.

Võidetud raha eest plaanitakse korrastada kodu katus ja fassaad, kindlustada laste ja lastelaste tulevikku. Viimase osas on suure pere vanemad muidugi seisukohal, et lapsed peavad oma hariduse ja tuleviku nimel ikka ise ka kõvasti pingutama. Võitjal on ka oma väike firma, mille tegevust võidurahaga pisut edendada.

Ja osa võidurahast plaanib võidu saanu ka heategevusena kodutute loomade jaoks annetada. «Kui palju head veel 26 miljoni eest saaks teha…,» unistab pereema ka Eurojackpoti peavõidust.

Teine võitjatest oli keskealine naine Harjumaalt, kes enda sõnul mängib iganädalaselt nii Eurojackpotti kui Viking Lottot. Käesolev võit tuli internetist ostetud pliks-plaks piletiga.

Võidusumma eest plaanib lotovõitja tasuda majalaenu, teha korda kanalisatsiooni, natuke reisida ning osa rahast saavad oma tuleviku kindlustamiseks ka mõlemad täiskasvanud tütred. Võidu osas eelaimus oli nii võidupileti ostnud pereemal kui ka lapselapsel, kes võidule järgneval ööl läbi une ütles «see ei ole võimalik!?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles