Lugeja küsib: kuidas metsikule kassile ussidevastane tablett sisse sööta?

Tarbija24
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

«Olen tänavalt päästnud kasse ja kodus on neid 12.  Igaüks oma iseloomuga. Üks on aga ilmselt kuuris sündinud elanud. Kuidagi olen suutnud kõigile vajalikud tabletid sisse anda, ainult sellele ühele ei saa. Ennast puutuda ei lase - turjale ei saa midagi panna ja pasteedi lakub tableti ümbert ära. Äkki oskate Teie anda nõu kuidas talle usside vastane tablett sisse sööta,» küsib kassisõber.

Vastab Marion Maksimov Kasside Turvakodust.

Teie küsimus pani mind sügavalt mõtlema...
Ka meil Kasside Turvakodus võetakse ette ussikuure ja mitte kõik meie kassid pole sõbralikud ja toiminguga nõus. Ka mõni sõbralik pole üldse nõus ja ka osavaimad näpud ei suuda seda kassile sisse anda. Meie oleme läinud turjatilkade teed. See on küll kallim, kuid väga tõhus. Need, kes on metsikumat sorti, need püüame kahva sisse ja paneme läbi kahva võrgu. Ehk on teil võimalik seda laenata mõnelt organisatsioonilt, mis teie lähedal tegutseb.

Võib ka proovida õhtul toidud eest võtta, hommikul kiirelt tööle joosta ja koju naastes mingi väga hea toidu sisse see tablett kildudeks teha (mitte päris pulbriks, aga ka mitte suurteks tükkideks jätta). Mis teie kass armastab, teate ise... enamasti toores liha. Ka «Merevaik»võib olla kleepuv ja hea abiline.

Loe lisaks nõuandeid samal teemal või küsi tasuta nõu vastused.ee lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles