Lugeja küsib: miks Sebe bussides lubadustele vaatamata WC ei tööta?

Tarbija24
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebe buss Tallinna bussijaamas.
Sebe buss Tallinna bussijaamas. Foto: Toomas Huik

Tarbija24 lugeja viitas sellele, et igas Sebe bussis ei tööta tualett ja see selgub alles siis, kui võtit küsima minna. «Juht võiks sellisel juhul sõitjaid eelnevalt informeerida. Miks seda ei tehta,» küsis lugeja.

Sebe turundusjuht Marel Kallas:

SEBE kaugliinibussid (linnadevahelised liinid) on tualetiga varustatud ning SEBE teenindusstandardi kohaselt on tualeti uks avatud ja reisijal võimalik seda kasutada. Teeme endast kõik oleneva, et tualeti kasutamise võimalus bussides oleks elementaarne, millega reisija saab arvestada.

Külmade ilmastikuolude tõttu võib kahjuks ette tulla olukordi, kus bussi WC külmub  ja seda reisi kestel kasutada võimalik ei ole. Selliste olukordade vältimiseks oleme lisamas tualettidesse ka vastavad kemikaale, mis aitavad vältida tualeti külmumist.

Juhul kui esineb probleeme bussi tualeti kasutamisega, palume meile sellest teada anda, nii saame puudused kiiremini kõrvaldada. Paneme oma bussijuhtidele  ka täiendavalt südamele  vajaduse erilise tähelepanuga kontrollida bussi tualeti korrasolekut ja teavitada reisijaid erakorralistest olukordadest, kui tualeti kasutamise võimalus on mingil põhjusel piiratud.

Kaalume tulevikus täiendava teavitusviisi rakendamist olukordades, kus liini teenindavas bussis puudub võimalus tualetti kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles