Rimi kõrvaldas müügilt ohtlikud Magnolija tooted

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodus valmistatud vahvlid. Illustratiivne foto.
Kodus valmistatud vahvlid. Illustratiivne foto. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Kõigis Rimi ja Säästumarketi kauplustes on peatatud magusatootja Magnolija vahvlite müük, kuna vahvlite piimakreem ei pruugi vastata kvaliteedinõuetele.

Müügipiirangu põhjustas Leedu toiduameti poolt laekunud signaal, mille kohaselt ei pruugi vahvlite piimakreem vastata kvaliteedinõuetele.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul on Poola ja Leedu toiduametid algatanud uurimise magusatootja Magnolija toodete koostise ja kvaliteedi osas, mis väidetavalt võivad sisaldada tervist kahjustavaid aineid.

«Toidu kvaliteet ja tarbijate ohutus on meie jaoks kõrgeima prioriteediga küsimus - kasutame oma tarbijate kaitseks maksimaalselt rangeid meetmeid ning kõrvaldasime kuni ametliku selguse saabumiseni müügilt kõik Magnolija tooted,» kinnitas Lilleoja.

Ettevaatusabinõuna palub Rimi klientidel, kes on Rimi või Säästumarketi kauplustest soetanud magusatootja Magnolija poolt toodetud Poesia vahvleid, need kauplustesse tagastada. Rimi Eesti kinnitusel oli Eestis müügil kolm Magnolija valmistatud vahvlisorti ja kõik need tooted ostetakse tagasi.

Rimi palub oma klientidelt vabandust võimalike ebameeldivuste pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles