Viking Line kehtestas oma laeval alkoholimüügi piirangu

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Line alus Tallinnas.
Viking Line alus Tallinnas. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Viking Line kehtestas oma uuel laeval kruiisituristidele alkoholimüügi piirangu – nüüd saavad need nädalavahetusel tax free-poest napsu osta vaid tagasiteel.

Napsumüügi piiranguga loodetakse saada kontrolli alla öö otsa toimuvad kajutipeod, kirjutab Ilta-Sanomat.

«Kajutitesse tassitakse alusetäite viisi õlut ja restoranidesse tullakse, kui ollakse juba täis,» sõnas Viking Line'i juht Mikael Backman. Ta lisas, et Grace'iga püütakse astuda uuele tasemele kruiisiturismis.

Sarnast praktikat on Viking Line kasutanud juba nelja aastat Stockholmi ja Mariehamni liinil ning seal on kõik sujunud hästi.
Uus poliitika ei laiene esialgu teistele Viking Line'i laevadele. Tegemist ei ole siiski sellega, et  Grace'i kuidagi laevana eelistatakse.

«See ei ole see mingi luksusalus, vaid laev tavalistele inimestele, kellele me tahame tagada ka hea une,» selgitas Backman.

Laevafirma otsus tekitas osas reisijates pahameelt. «Sama hästi võiks keelata suitsetamise ja kohvi joomise ning ka halvasti laulmise ja valjusti rääkimise, leidis üks pahane reisija. Paljud uskusid, et tegemist on laevafirma trikiga, et tõsta napsumüügi kasumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles