Lennujaamas avati bussipiletite iseteenindusautomaat

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iseteenindusautomaat.
Iseteenindusautomaat. Foto: Toomas Huik

Reedest alates on Tallinna lennujaamas iseteenindusautomaat, kust saab osta pileteid Tartusse sõitvatele bussidele, mis graafikujärgselt lennujaamast läbi sõidavad.

«Tallinna bussijaamas olevad automaadid on suuremate tõrgeteta töötanud üle kuu aja ning loogilise järgmise sammuna pakume bussipileti ostmist ka lennujaama klientidele. Varasemalt on olnud mitmeid olukordi, kus lennujaamast reisi alustav inimene jääb bussist maha, kuna see on juba täis müüdud. Automaadist piletit ostes saab sellist olukorda vältida,» sõnas Tallinna Bussijaam OÜ juhatuse liige Sigrid Arus.

Tasumine toimub kaardimakse või kliendilepingu krediidiga. Liinigraafikuga saab tutvuda www.tpilet.ee kodulehel, valides üheks sihtpunktiks Tallinna lennujaama. Lisaks on võimalik automaadist ka eelnevalt mobiiliga või internetist ostetud bussipileteid välja printida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles