EMT: internetti on hulgi kasulikum osta

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutitelefon.
Nutitelefon. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

EMT avalike suhete juht Kaja Sepp kinnitas, et andmeside ostmine toimib kliendi jaoks n-ö hulgiostu põhimõttel – andmesidepaketiga liitujale on teenus kordades soodsam.

Tarbija24 lugeja Vello imestas, miks on EMTs andmeside hinnad nõnda erinevad: andmesidepaketti valimata on 1 MB hind EMT lepingulisele kliendile 2,55 eurot, samas kui Simpeli klient maksab 1 GB eest täna hoopis 1 euro.

«Eraklientidele pakume andmesidet eeskätt kuutasulise paketi põhimõttel: paketis eest saab klient teenust n-ö hulgi ning hulgiost on loomulikult soodsam kui ühikukaupa ostes. Paketti võtmata ostab klient andmesidet tükikaupa ehk ühe megabaidi põhiselt ja seepärast ongi see kallim kui n-ö hulgiost,» selgitas Sepp. 

Ühe megabaidi põhine kasutus on mõeldud Sepa sõnul siiski neile, kes tahavad teenust väga üksikuteks väikesemahulisteks kordadeks.

«Kui EMT klient on Eestis «tükikaupa» ehk paketita kasutanud mobiilset internetti sellises mahus, et tal oleks mõistlikum võtta kuutasuline pakett, saadab EMT talle koheselt sõnumi soovitusega vormistada kuutasuline pakett, et ta kasutaks teenust soodsamatel tingimustel,» lisas Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles