Uuendatud parkimisäpp teab tsoone kliendi eest

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimisäpp.
Parkimisäpp. Foto: Erakogu

Alates tänasest on saadaval nutitelefonidele mõeldud ja EMT poolt ametlikult toetatud m-parkimise rakenduse uus versioon Pargi.ee (v3.0).

Äppi saavad kasutada kliendid kõikides avatud ala parkimistsoonides üle Eesti.

Pargi.ee kuvab vastavalt kliendi asukohale lähimate parkimistsoonide info (asukoht kaardil, aadress, teenusepakkuja, tasuline aeg, maksumus) koos kaardivaatega ning uuendab parkimistsoone uute tsoonide lisandumisel või tingimuste muutumisel automaatselt.

Rakenduses on võimalik salvestada kuni viis autonumbrit, kuvada parkimistehingud kuni kuus kuud, olemas on ka keeletugi ning meeldetuletuse funktsioon. Äpp töötab nii mobiilsidevõrgus kui ka üle WiFi, kuid andmesideühenduse puudumisel toimub parkimise alustamine SMSiga ja lõpetamine kõnega automaatselt.

«Läbi äpi muutub parkimine palju mugavamaks, kuna jääb ära infotahvlite tagaotsimine või tsoonide mäletamise kohustus. Eriti tänuväärne funktsioon on äpil meeldetuletus, mis on nüüd seadistatava intervalliga. Samuti saab määrata maksimaalse rahalise limiidi, mille täitumisel tuleb teavitus ja selle mitte reageerides parkimine automaatselt lõpetatakse. Nüüd ei unusta enam autot kunagi ööseks parkima, mis ka minul SMSiga parkides on tihtipeale juhtunud,» sõnas EMT lisateenuste osakonna juhataja Holger Haljand.

«Soovitame klientidel, kes kasutavad Pargi.ee varasemat versiooni, kindlasti äppi uuendada, sest vana rakenduse sisu enam ei uuendata,» lisas Haljand.

EMT parkimisäpi Pargi.ee saab iOS jaAndroid operatsioonisüsteemiga telefonidele alla laadida AppStore’ist või Google Play´st. Windows telefonidele avaneb Pargi.ee kaudu parkimisvõimalus lähikuude jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles