Hiiumaa haigla kiirabikonkursil ei osale

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi.
Kiirabi. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Hiiumaa haigla ei osale kiirabikonkursil, kuna peaarst Gennadi Aavik sõnul pole neil kompetentsi vajaliku mahuka dokumendipaketi koostamiseks ning konkursitingimused annavad eelise suurematele pakkujatele.

Haigla nõukogu esinaine Vilma Tikerpuu selgitas, et otsust ei tehtud uisapäisa ning teemat on mitmel korral kohapeal arutatud, kaalutud, mängitud läbi mitmeid stsenaariume, kirjutab Hiiu Leht.

Kiirabikonkursi tingimuste punktis 12.1 on kirjas, et eelistatuim on teenusepakkuja, kes esitab taotluse kogu teeninduspiirkonnale ja ülejäänud pakkumised jäävad menetlemata. «On juba teada, et meid hõlmava kogu teeninduspiirkonnale esitab pakkumise Põhja-Eesti regionaalhaigla. Kuna suudame teenindada ainult Hiiumaad ühe kiirabibrigaadiga, ei ole meil reaalset võimalust konkureerida ning pakkumistest osa võtta ei ole otstarbekas,» nentis Tikerpuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles