Maxima lubab ostjatele hinnavahe kinni maksta

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima pood Tartus.
Maxima pood Tartus. Foto: Margus Ansu / Postimees

Maxima lubab alates 26. veebruarist pakkuda esmatarbekaupadele Eesti soodsaimat hinda ning kui ostja leiab mõnest teisest poeketist sama toote parema hinnaga, siis maksab Maxima hinnavahe kinni.

Eesti parima hinna kindlustamine tähendab konkreetse Maxima kauplustes müüdava toote puhul garanteeritult parimat kampaanianädala hinda Eestis ja seda võrreldes kõigi teiste poekettidega, teatas ettevõte.  Igal nädalal on tarbijate valikus 10-20 toodet, millel on garanteeritult soodsaim hind Eestis.

Maxima turundusdirektori Ty Lehtmäe ütles, et  parima hinnaga tooted on selgelt tähistatud Maxima reklaammaterjalides märgiga «Eesti parim hind». «Kui tarbija leiab mõnest teisest jaeketist soodsama hinna kui meie kampaaniatootel, maksame me talle vahe kinni,» kinnitas Lehtmäe. Ta lisas, et vahe makstakse Maxima boonusrahas Aitäh kaardile. Kui hinnavahe avastanud tarbijal Aitäh kaart puudub, siis kingitakse talle ka see.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles