New Yorker avab Rocca al Mares uue poe

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New Yorkeri avamine Tartus Taskus.
New Yorkeri avamine Tartus Taskus. Foto: New Yorker

Neljapäeval, 7. mail 2009 avab noortemoe kauplustekett New Yorker Tallinnas Rocca al Mare keskuses oma 700. kaupluse üle maailma.



Uus pood hõlmab enam kui 800 m2 müügipinda, teatas firma.

Saksamaa rõivafirma laienes esmakordselt Eestisse 2007. aastal ja koos uue kauplusega Rocca al Mares on tänaseks Eesti suurimates linnades ühtekokku viis New Yorkeri poodi. Ettevõtte teatel sai uue avamisega esialgu tööd 9 inimest ning firma plaanib veel töötajaid palgata.

New Yorkeri Eesti piirkonna juhi Katrin Vasemägi sõnul annab New Yorkeri üha kasvav populaarsus julgust laieneda ja avada uusi poode üle Eesti.

«Kõige paremini kinnitab klientide huvi New Yorkeri brändide vastu kaupluste stabiilne käive, mis on püsinud ühesugune alates esimese poe avamisest 2007. aastal,» ütles Vasemägi.

Võrreldes eelmise aasta tulemustega on näiteks Kristiine Keskuse New Yorkeri kaupluse külastajate arv Vasemägi sõnul igakuiselt tuhande võrra suurenenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles