ATKO asemel hakkab Sauele sõitma Hansabuss

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saue Olerexi tankla kõrval süttis Atko buss.
Saue Olerexi tankla kõrval süttis Atko buss. Foto: Mihkel Maripuu

Alates 4. märtsist hakkab bussiliine Tallinn-Saue 190 ja 190A  teenindama bussifirma Hansabuss. Seni sõitis neil liinidel bussifirma ATKO, mille üks buss Sauel maha põles ning mille üks juhtidest tabati roolis õlut joomas.

Kolmapäeval kohtusid Harju maavanem Ülle Rajasalu ja Harjumaa Liinid AS-i juht Margo Tomingas, kes arutasid probleeme seoses Tallinna ja Saue vahelise bussiliiniga nr 190, teatas Harju maavalitsus. Maavalitsuse ja bussifirma vaheliste läbirääkimiste tulemusena tegid Harjumaa Liinid neljapäeval maavalitsusele ettepaneku tühistada bussiliinide 190 ja 190A liiniload.

Esmaspäevast, 4. märtsist hakkab antud liine teenindama vastavalt kokkuleppele Hansabuss AS. «Hetkel käivad läbirääkimised bussifirmaga Hansabuss Tallinna ja Saue linna vahelise bussiliikluse tihendamiseks. Maavalitsus töötab selle nimel, et Tallinna ja Saue vahelise bussiliikluse muudatused oleks sealsete reisijate jaoks võimalikult sujuvad ja ei häiriks igapäevaseid tegemisi,» ütles harju maavanem Ülle Rajasalu.

Harju Maavalitsuse ühistransporditalituse juhataja Epp Mitt sõnas, et maavalitsuses jätkub samaaegselt ka reisijate poolt esitatud kaebuste ja vedajapoolsete rikkumiste menetlemine.

Samuti jätkab politsei menetlemist tehnoülevaatuseta sõitnud bussi osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles