Maximast ostetud apelsinist leiti mustad ussikesed

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ussitanud apelsin.
Ussitanud apelsin. Foto: Erakogu

28. veebruaril Maardu XX Maxima kauplusest apelsine ostnud Annika sai puuviljaga kaasa mustad kaani meenutavad ussikesed.

«Lihtsalt jäle,» kommenteeris ostu Annika, kes ühegi teise apelsini seest siiski surnud ussikesi ei leidnud.

«Müüsime eelmisel nädalal oma kaubandusketis väga suures koguses apelsine ning meile ei ole laekunud ühegi kliendi kaebust ega etteheidet nende kvaliteedi kohta. Kaupluses saadaolevatele puuviljadele tehakse pistelist kontrolli, mis aga kahjuks ei võimalda veenduda iga üksiku puuvilja sisu kvaliteedis,» kommenteeris Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid.

Kuna klientidele pakutavate puuviljade värskus on Erilaiu sõnul Maxima jaoks oluline, siis kontrollitakse täiendavalt üle müügil olevad apelsinid. «Oleme valmis kliendile apelsinide eest raha tagastama ning paneme südamele, et kliendid pöörduksid kohe sarnaste kaebustega meie poole, et saaksime probleemi võimalikult kiiresti lahendada,» märkis ta.

Eesti Maaülikool veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut nakkushaiguste osakonna professor Toivo Järvis fotode järgi täpsemalt öelda ei osanud, millega apelsinide sees tegu on. Apelsin ise sööja tervisele tema kinnitusel ohtlik ei ole. «Meenutavad väga meie kärbeste vastseid, ainult et mustad. Kus ja kuidas need «ussikesed» apelsini sisse sattuda võisid ehk tarnetingimused vajaksid selgitamist. Kärbeste vastsed võivad saadustesse tungida,» lisas Järvis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles