Põlva kohvik hakkab tasuta kooki ja kohvi pakkuma

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasuta kook ja kohv ootavad Põlvas sööjaid.
Tasuta kook ja kohv ootavad Põlvas sööjaid. Foto: SCANPIX

Põlvas asuv kohvik otsis sisekujundajat, kellele pakuti palgaks 50 aastat tasuta kohvi ja kooki (väärtusega 40 000 eurot). Välja valitud sisekujundaja loobus oma tasust külastajate kasuks.

Põlva talupoe üleskutsele vastanuid oli kokku 16, kelle hulgas oli väga erineva taustaga inimesi, alates amatöörides lõpetades sisekujunduseriala tudengite ja juba professionaalidega, kirjutab pood oma blogis.

Välja valituks osutus OÜ Indoorsi, 15 aastase staaziga, kuid hetkel lapsepuhkusel viibiv sisekujundaja Janne Maal. Peale ägedate ideede sai määravaks kaalukeeleks aga asjaolu, et Janne ei soovinud saada tasuta kooki ja kohvi. Janne soovib, et see kook ja kohvi antakse iga päev kellelegi, kes tundub seda vajavat või lihtsalt mõnele toredale kohviku külastajale. Vastutasuks soovib Janne, et üllatuse saaja kirjutaks mõned read endast ja söödud koogist ning kohviku meeldivusest raamatusse, mille Janne lõpuks endale mälestuseks saab.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles