Rocca al Mare keskuses avas uksed Moegalerii

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hill & Knowlton

Rocca al Mare kaubanduskeskuses avati täna teine laiendusosa, mis koondab üle 60 moe- ja rõivakaupluse, pakkudes suurimat valikut moebrände Eestis.



Uues moeosas on esindatud mitmed Eesti turul juba olemasolevate rõivakettide kauplused, lisaks avas Moegaleriis oma esimese kaupluse Eestis Briti üks juhtivaid jaemüügikette Marks & Spencer.

Seoses Moegalerii avamisega saavad keskuse külastajad 7. ja 8. mail Rocca al Mare kaubanduskeskuses nautida stilistide Janne Klooreni ja Kirill Safonovi moeetendust selle kevade ja suve trendidest.

Teemaks on kevadsuvine värvikokteil, mis on inspireeritud suvisest lillelõhnast, värvidemängust, lille- ja loomamustritest, suviselt kergetest kangastest ja julgetest vormidest.

«Sel aastal iseloomustavad kevadsuvist tänavamoodi soe, rõõmus ja elegantne stiil ning naturaalne šikk, mida annavad geomeetrilised ja lakoonilised mustrid,» kirjeldab selle hooaja trende Kirill Safonov.

Stilist soovitab kombineerida põhitoone koos lisanditega - värskete värvidega nagu salatiroheline ja kollane, sest need on värvid, mis teevad tuju heaks ja aitavad nautida kevadet.

Esimene osa moeetendusest on seotud igapäevase elu ja kõigega, mis meid linnakeskkonnas ümbritseb ning mõjutab. Moodsate kevadsuviste komplektide seas on tähtsal kohal ka rannakomplektid - bikiinid, päikeseprillid ja rätikud, meestele mõnusad šortsid ja rannakotid.

Teine osa on seotud väikese night party'ga. See on suvine õhtu, kus inimesed kohtuvad oma tuttavate ja sõpradega ning kannavad elegantseid, aga samal ajal väga rahulikke vabaaja õhtukomplekte.

Moeetendused toimuvad neljapäeval, 7. mail kell 18:00 ja 19:00 ning reedel, 8. mail kell 17:00 ja 18:00. Moeetenduse juhatab sisse Laura koos saksofonist Raivo Tafenau ja kitarrist Ain Aganiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles