Elektriraudtee värbab uute rongide valguses täiendavat personali

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Stadleri elektrirong Tallinnas Balti jaamas.
Uus Stadleri elektrirong Tallinnas Balti jaamas. Foto: Andres Haabu

AS Elektriraudtee teatas, et otsib ettevõttesse uusi klienditeenindajaid. Teenindusmahtude kasv ja hiljemalt 28. juunist liinile tulevad uued rongid on tinginud nõudluse täiendava tööjõu järele.

«Hetkel värbame uusi klienditeenindajaid seoses tänase töömahuga kasvuga,» ütles Elektriraudtee müügi- ja turundusjuht Norbert Kaareste Tarbija24-le.

Ettevõttel on plaanis aasta teises pooles läbi viia ulatuslik värbamiskampaania, millelt soovitakse leida häid klienditeenindajaid ja rongijuhte. «Siis toimuv värbamiskampaania oleks seotud meie sõidumahtude kasvuga, kuna alustame alates jaanuarist 2014 opereerimist ka diiselrongidega,» põhjendas Kaareste.

Koostöös Eesti Kunstiakadeemiaga töötati välja uute vormirõivaste kavandid ja lähiajal loodab ettevõte leida neile ka tootja. Uued ametirõivad plaanitakse kasutusele võtta käesoleva aasta kolmandas kvartalis.

Esimesed uued rongid tulevad liinile hiljemalt 28. juunil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles