Atria hakkab tootma retrovorste

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Atria Eesti hakkas tootma Doktorivorsti ning Juustuvorsti, mis on valmistatud kunagise nõukogudeaegse populaarse retsepti järgi. 

Atria Eesti ASi müügidirektori Meelis Laande kinnitusel on retrovorstide eesmärk pakkuda suurele osale tarbijaile nostalgiat, äratundmisrõõmu ja tuttavat maitseelamust, teatas ettevõte. «Vastse-Kuuste Doktori- ja Juustuvorstis on kõik omal kohal ning valmistatud vana hea retsepti järgi,» rääkis Meelis Laande. Vorstide tegemiseks kasutatakse ainult naturaalseid koostisosi ja lisandeid. Tootja kinnitusel on kõrge ka mõlema vorsti lihasisaldus – Doktorivorst sisaldab sealiha 51 protsenti ja veiseliha 20 protsenti, Juustuvorst aga sealiha 40 protsenti, veiseliha 16 protsenti ning juustu ennast 10 protsenti.

Lisaks plaanib ettevõte turule tuua Värska Vee marinaadis olnud sealiha. Grillikoolitaja Enn Tobreluts sõnas, et Värska šašlõkk on käesoleva aasta suvel kindlapeale Eesti parima šašlõki tiitli vääriline. «Proovisime marinaadi teha mitme erineva mineraalveega, näiteks Borjomiga, kuid Värskaga oli tulemus kõige parem,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles