Novatours suurendas reiside tagatisraha

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisijad.
Reisijad. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti reisikorraldaja Novatours lisas Türgi ja Bulgaaria suunal lende ning suurendas sellel nädalal turismiseadusest tulenevat tagatissummat poole miljoni võrra 2,5 miljoni euroni.

«Planeeritud reisijate mahtude kasv on saavutatud ning vastavalt sellele kasvab ka tagatissumma aegade suurimaks,» ütles Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal. Viimati suurendas Novatours oma tagatisraha jaanuaris 2 miljoni euroni.

«Novatours avas oma 19. reisihooaja müügi juba mullu detsembri alguses. Tänase seisuga oleme müünud aprillis algavast suvehooaja reisidest ligi pooled, mis on eelmise aasta sama ajaga võrreldes enam kui 2,5 korda rohkem,» selgitas Uustal.

Traditsiooniliselt kuuluvad suvesihtkohtade hulka 2013. aastal Türgi, Kreeta ja Bulgaaria tuntud puhkepiirkonnad otselendudega Tallinnast. Nendesse sihtkohtadesse on müük läinud nii hästi, et Novatours lisas Türgi ja Bulgaaria suunal mõned lisalennud. Lisaks saab alates maist lennata veel mitmesse tuntud sihtkohta: reisikavas on Horvaatia, Hispaania, Portugal, Sitsiilia ja Rhodose saar. Uued piirkonnad on Mallorca saar ning Bodrum Türgis. 

Reisihuvilised eelistavad üha rohkem keskmise või kõrgema kategooria hotelle ning oluliselt on kasvamas klientide hulk, kes broneerivad reisi varakult ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles